top of page
Zwangere buik, zwangerschapsmassage, bekkenfysiotherapie, bekkenfysio sabine, bekkenfysio de bilt, massage de bilt, massage bilthoven, massage zeist, massage utrecht, zwanger, bekkenpijn

Zwangerschapsmassage
                            & 

Postpatrummassage 

Gun jezelf het genot van een rustgevende zwangerschaps- of postpartummassage, waarin tijd en aandacht samenkomen om jou te ondersteunen in deze mooie maar soms ook fysiek & mentaal zware periode

Ontdek onze professionele massages, verzorgd door een  gespecialiseerd bekkentherapeut. Bij ons staat niet alleen de aangename ontspanning centraal, maar richten we ons ook op het specifieke welzijn van jouw bekkengebied tijdens deze bijzondere fase van je leven.

Als bekkenfysiotherapeuten begrijpen de unieke behoeften van zwangere vrouwen en zijn toegewijd aan het bieden van een massage-ervaring die niet alleen ontspannend is, maar ook gericht is op het verlichten van eventuele spanningen in het bekkengebied.

 

Met aandacht voor detail en zorgzame handen, bieden wij een moment van ontspanning waarbij jij centraal staat. Neem de tijd voor jezelf in deze drukke periode en laat ons je begeleiden op weg naar een ontspannen zwangerschap en een soepele voorbereiding op de tijd die komen gaat met de komst van je kleintje.

 

Maak een afspraak en geef jezelf het cadeau van welverdiende ontspanning.

Verras een aanstaande of kersverse moeder met het perfecte geschenk - een cadeaubon voor een ontspannende zwangerschaps- of postpartummassage.

 

Zwangerschapsmassage 

Gun de zwangere vrouw in je leven een moment van pure ontspanning en verlichting. Onze zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen om de fysieke en emotionele uitdagingen van de zwangerschap aan te pakken. Met aandacht voor haar unieke behoeften zal deze massage helpen bij het verminderen van rug- en bekkenpijn, het bevorderen van ontspanning en het creëren van een algeheel gevoel van welzijn.

 

Postpartummassage 

Voor de kersverse moeder is onze postpartummassage een geschenk van rust en herstel. Na de bevalling verdienen moeders speciale zorg om hun lichaam te ondersteunen bij het herstelproces. Deze massage richt zich op het verminderen van spanning, het bevorderen van ontspanning en het herstellen van de energiebalans.

Massage 

45 minuten

 Gun jezelf de zorg die je verdient tijdens deze bijzondere tijd.

Jouw welzijn staat bij ons centraal.

Massageolie gieten

Massage 

70 minuten

Een massage sessie met extra tijd, speciaal gericht op jouw behoeften en gebieden die extra aandacht vereisen tijdens je zwangerschap of postpartumperiode, met een professionele bekkenfysiotherapeutische benadering

Kadobon zwangerschapsmassage postpartummassage de bilt bilthoven utrecht zeist bekkenfysio
bottom of page